Requiem za prvý kolom volieb, venované 900 tisícom zmanipulovaných

24. marca 2024, ludovitpavlovic, Nezaradené

„Slovenskí občania prestávajú rozumieť, kam ich krajina patrí…“
Ivan Korčok v predvolebnej debate RTVS

Prebudili sme sa 24. marca 2024 do nového rána, kedy si 900 tisíc Slovákov vybralo vojnového kandidáta. Nepoučení hrôzami prvej svetovej vojny, zvolili si človeka, ktorý otvorene deklaruje eskaláciu neriešiteľného konfliktu, ktorý môže dospieť až k svetovej vojne. Vybrali si kandidáta, ktorý v jednej z debát otvorene deklaroval, že bude aplikovať cenzúru. Vybrali si kandidáta, ktorý slúžil všetkým a pri ich „principiálnosti“ a apelovaní na „slušnosť“ im to nevadí. Vybrali si kandidáta, ktorý mal tak primitívnu kampaň, že chce slúžiť ľuďom nie politikom, hoc sám je dlhoročne aktívnym politikom. Vybrali si kandidáta, ktorý slúži politickým záujmom neoliberálnej opozície a ani sa tým netají. Vybrali si kandidáta, ktorý rozdeľuje spoločnosť a nerešpektuje občanov s iným názorom. Vybrali si kandidáta, ktorý uráža občanov SR výrokmi o tom, že vraj nevedia „kam ich krajina patrí.“ Vybrali si človeka, ktorý sa ani len netají svoju jednostrannou orientáciou na Spojené štáty Americké, ignorujúc (a vlastne tým pádom podporujúc) všetky vojnové zločiny, ktoré táto veľmoc za desaťročia spáchala od Vietnamu až po bombardovanie Juhoslávie. Zvolili si kandidáta smrti, oportunizmu, arogancie a marketingu.

Vybrali si kandidáta vojny, cenzúry, arogancie a nerešpektovania záujmov slovenského národa, ktoré sú predovšetkým mierové, sociálne a národné.

Ešte stále sa to dá zmeniť…
Prihováram sa voličom víťaza prvého kola prezidentských voliebc. Chcete naozaj, aby vaše deti zomierali na fronte v nezmyselnej bratovražednej vojne? Môžete ho zvoliť znova, ale pamätajte na tento blog. Ja som vás varoval.