Založ si blog

​​Bolo ako nebolo alebo stručná alternatívna história Slovenska posledných rokov

​​Tento blog je fikcia. Všetky informácie o organizáciách a menách sú náhodné. Zatiaľ je to len koncept, možný námet na literárne spracovanie.

​Neudial sa Mejdan. Na Ukrajine síce nie je najmorálnejšia vláda, ale nemajú vojnu. Tisíce ľudí nezomrelo, tisíce ľudí sa nevysťahovalo. Rusko a Ukrajina spolupracujú. K žiadnej vojne nedošlo. Pred nedávnom bola zorganizovaná konferencia Gogoľ, boršč a pravoslávie alebo čo nás spája, kde došlo k upevneniu spolupráce medzi kedysi znepriatelenými krajinami.

Jano K. žije. Je vyhorený novinár, ktorý nemá o čom písať.

Občan Andrej K. sa nestane prezidentom, a tým pádom ani Zuzana.

Igor M. sa ako neúspešný politik ďalej živí tlačením letákov. Nestane sa premiérom, nenakúpi Sputnik a nebude odvolaný, a tým pádom sa Edko H. nestane novým premiérom. Edko H. sa stal baptistickým farárom a žije šťastne.

Zuzana sa nerozišla, má šťastný vzťah a žije ako úspešná právnička šťastný rodinný život v Pezinku. Za Pezinkom je skládka.

Niekto neotvoril dvere na laboratóriu. Žiadna korona nevznikla. Väčšina obetí korony žije alebo zomrela prirodzenou smrťou. Nevznikol seriál Skoro na Mizine, Divadlu Mír sa nedarí. Etela F. nevydala reedíciu Záchrany sveta podľa G. a Ľuboš J. nenapísal Sami na tomto svete. Svet prišiel o tzv. koronové diela. Zachránili sa mnohé bary a krčmy. Ľudia nepoznajú termín houm ofis. Skrachuje však Hliníkova krčma.

Facebook zablokoval stránku Zo–ri za pravidelné šírenie nenávisti a vulgarizmy. Nadácia pre zatvorenú spoločnosti je zakázaná pre šírenie propagandy a ovplyvňovanie vnútorno-štátnych záležitostí a hrozby štátneho prevratu. Stalo sa tak potom, čo bol odhalený jej plán vyvolať na Ukrajine Mejdan ukrajinskými hackermi.

Smeti nekúpil Pentagram, Denník Nenavísť nevznikol a Smeti sú klasický priemerný časopis, ktorý skoro nikto nečíta. Vedecký výskum dokázal, že šírenie LGBT propagandy má negatívny vplyv pre samotné menšiny.

Strana Snem sa nerozdelí s Ohlasom a vyhrá voľby. Znárodnia sa elektrárne, postavia sa nové štátne fabriky, nové diaľnice, nemocnice, školy a nové železnice. Aktuálny názov krajiny je Slovenská socialistická republika.

Zo sveta: V Čechách vyhral Parobiak, ktorý zvíťazil potom, čo úspešne usvedčil novinárov zo zaplatenej kampane, českí sociálni demokrati sú úspešní. Generál sa nestane prezidentom. Vo Francúzku je prezidentom Silichrón, ktorý ako prvý inicioval novú víziu socialistickej Európy po boku Typrasa, ktorý nezradil, a po boku priateľov z Die Linke, ktorí práve v Nemecku vyhrali voľby. v USA vyhral Sranders, v Británii Corbán.

Späť na Slovensko. Strana Nesloboda a nesolidarita skrachuje, lebo nemá témy. Lucia a Jana sa živia ako striptérky, a ide im to dobre. Sú šťastné, že konečne robia to, čo ich baví. Regresívne Slovensko nevznikne. Strana Sme milenky nevznikne. Slovenskí národniari aj Maďari spolupracujú a podporujú vládu. Slovenská spoločnosť je jednotná a relatívne šťastná. 
Fond na nepodporu umenia podporil všetky projekty, ktoré by inak nepodporil a nepodporil tie, ktoré by inak podporil. Všetko je naopak.

Pivo Ogrcoň skrachovalo ako aj bagety P. Rišárd potom, čo istý Atilla, dnes majster sveta v boxe zistil, že ho chceli oklamať.

Michal Š. zostal v Oxforde. Ale nedarí sa mu moc dobre, pretože v Británii majú práve ľavicovú vládu, ktorú vedie Corbán.

V Starom meste Bratislava nepoznajú žiadneho Ivana K.

Štyri výrazné protirečenia progresivizmu, ktoré predchádzajú jeho pád

01.05.2024

Vážení čitatelia, dneska len veľmi krátko. Dneska štyri postrehy k tomu, prečo je progresivistická ideológia protirečivá a skôr či neskôr zničí samu seba. I. VOJNA A MIER Prvým závažným momentom eurocentristov, kozmopolitov a všeobecne progresívcov je ich predstava vyriešenia medzinárodného konfliktu posielaním zbraní a eskalovaním až k jadrovej a svetovej vojne. [...]

O hnusnom pive a Atillovi, fejkovom proteste cenzorov kultúry a kultúrnej mafii z RTVS a FPU

25.04.2024

​Často sa zamýšľam nad zmyslom tohto blogu. Čoraz viac si však uvedomujem, ako je dôležité o problémoch písať, hovoriť, analyzovať ich, aspoň do momentu, kým vás necenzurujú, nezakazujú, neblokujú. Lebo tak vzniká konštruktívna spoločenská diskusia. CENZÚRA NAŠA KAŽDODENNÁ Systém – myslím teraz globálny, nie lokálnu národnú vládu – je nastavený tak, že [...]

Cenzúra a progresívne udavačstvo pokračuje! Odpovedajme na bojkot Atillu Végha bojkotom bagiet Pierre a Renaultu

19.04.2024

Len nedávno Slovensko obletela správa, že značka Renault rozviazala spoluprácu s Atillom Véghom, pretože podporil Petra Pellegriniho. Nestačilo… Aj bagety Pierre sa rozhodli bojkotovať Atillu Végha, ktorý im robil reklamu. Progresívec Ladislav Resek si právom zaslúži pomenovanie udavač. Tu máte dôkaz v podobe jeho udavačského statusu s komunikáciou priamo s firmou. Ak [...]

damask, sýria

Sýria zostrelila izraelské rakety vypálené z Golanských výšin na Damask

09.05.2024 09:01

Izrael podnikol na Sýriu v uplynulých rokoch množstvo náletov, ktorých cieľom boli zväčša armádne pozície a Iránom podporovaní militanti.

občianske hliadky

Rómske občianske hliadky sa vracajú do ulíc, starostom sa uľaví

09.05.2024 09:00

Dobré skúsenosti s občianskymi hliadkami mali starostovia viacerých obcí a ich reštart vítajú.

kalamita, lykožrút, Čierny Balog

Lykožrút požiera ďalšie oblasti na Slovensku, lesníci chystajú rázny zásah. Hľadajú aj vinníkov

09.05.2024 08:35

Lykožrútová kalamita sa rozšírila do ďalších oblastí. LESY SR okrem zásahu skúmajú, či to nebude na trestné oznámenie.

Christijan Mickoski

V Severnom Macedónsku vyhrala voľby pravicová opozícia

09.05.2024 07:09

Voličov voči vládnucej strane popudila aj pretrvávajúca korupcia a pomalý rozvoj krajiny.

ludovitpavlovic

Demaskujem propagandu a poukazujem na veci, ktoré majú zmysel

Štatistiky blogu

Počet článkov: 31
Celková čítanosť: 69718x
Priemerná čítanosť článkov: 2249x

Autor blogu

Kategórie